Cautare

1099 de rezultate pentru "accident banesti" (8.27 secunde)
Daca aceste persoane au fost disponibilizate, atunci contul lor de la pensiile private se pastreaza pana cand vor fi reangajate, dar probabil ca li se vor redimensiona drepturile banesti pe care le vor primi la final", a spus Ileana Ciutan.
Tot in luna februarie 2009 au fost instituite un numar de 1131 popriri asupra disponibilitatilor banesti din conturile bancare ale contribuabililor constanteni care nu si-au achitat obligatiile fiananciare catre bugetul general consolidat al statului, pentru suma de 39,87 milioane de lei, au adaugat reprezentantii Fiscului constantean.
Clientii "de top" ai bancilor sunt tratati in mod individual, prin sistemul de "private banking", unde unitatea este la dispozitia persoanei cu disponibilitati banesti importante.
Problema este ca acest contract garanteaza foarte multe drepturi banesti, dar care nu isi regasesc sustinerea financiara in buget", ne-au spus angajatii Protectiei Copilului.
Platiti-va intotdeauna datoriile la timp Nu omiteti nici scrierea unui plan afaceri care va poate ajuta sa evitati un eventual esec si implicit pierderea investitiei banesti.
"In total, in perioada programului de asteptare, asa cum se numeste somajul tehnic, Complexul Energetic Turceni va face o economie de 9,2 milioane de lei fara sa afecteze drepturile banesti ale angajatilor.
Ceea ce inseamna ca si ei isi vor primi integral drepturile banesti cel putin o luna si jumatate sau doua luni de acum incolo.
"Ramane ca asociatiile de proprietari sa rezolve discutiile cu proprietarii din blocuri in privinta contributiei banesti pentru spatiile comune pentru ca inteleg ca si acolo sunt foarte multe lucruri de rezolvat", a sustinut Sorin Oprescu.
Potrivit jurnalistilor de la Gandul, statul roman imprumuta 2 milioane de euro, in fiecare ora, pentru a-si "onora" obligatiile banesti.
Structura veniturilor banesti ale gospodariilor atesta aceleasi tendinte ca si in cazul veniturilor totale. Veniturile totale medii pe o gospodarie din urban sunt cu 36% mai mari decat cele in mediul rural.
a) mijloace banesti consemnate pe numele contribuabilului la dispozitia organului fiscal, la o unitate a Trezoreriei Statului; b) scrisoare de garantie bancara;
Salarii necuvenite Alte abateri deriva din administrarea si gestionarea patrimoniului public si privat al statului si al unitatilor administrativ-teritoriale (Calafat, Bailesti) si acordarea de drepturi banesti necuvenite:
In plus, atat timp cat depozitele banesti ale populatiei, cat si ale operatorilor economici din Romania sunt in ' ograda domniei sale ', garantia acestora nu trebuia sa fie asigurata de institutia care coordoneaza acest sector, respectiv BNR si nu de Guvernul Romaniei?
Restul firmelor care nu pot plati la stat, fie nu au fonduri banesti de moment sa achite TVA-ul sau impozitul pe profit la termen, fie se regasesc in imposibilitatea de a face fata conditiilor pietei si nu au bani nici pentru a-si finanta afacerile proprii, cu atat mai putin pentru stat.
El a adaugat ca ambele masuri privind personalul bugetar, pe de o parte, și pensionarii, pe de alta parte, in baza acestui acord cu organismele financiare internationale se vor reflecta intr-o lege, pentru ca numai prin lege pot fi acordate asemenea drepturi banesti.
FRJ MediaSind a luat act de protestul unor angajati ai cotidianului Jurnalul National si solicita conducerii plata la zi a drepturilor banesti, precum si a celorlalte drepturi prevazute pentru angajatii din mass-media.
Au fost reintregite salariile bugetarilor, pensiile au fost, dupa multi ani, indexate, iar anul acesta vor fi majorate drepturile banesti cuvenite persoanelor cu handicap.
Nu de putine ori, stirile care acapareaza ordinea zilei sunt cele care fac referire la lipsa unor medicamente pentru anumite categorii de bolnavi sau despre amanarea la plata a unor drepturi banesti obligatorii cuvenite unor persoane cu dizabilitati.
Zborul, normal sau acrobatic, va dura 15 minute si va avea loc pe 1 Decembrie 2013, pe Aerodormul Banesti.•2 PREMII "Un vin nobil pentru o persoana nobila........" de la ALIRA constand in 2 sticle de vin de colectie:
Sansa va surade din nou si veti incheia un contract profitabil, de pe urma caruia beneficiati si de ceva castiguri banesti.
google-analytics.com